Výhody Gyokuro Mléčný Čaj
Gyokuro mléčný čaj se vyrábí pomocí Gyokuro čaj, nejlepší listový čaj v celém Japonsku.
Tento čaj je pečlivě zastíněn, sklizen a zpracován tak, aby byl maximalizován obsah kofeinu, theaninu a chlorofylu.
To dává čaji jeho ochrannou známku, sladkou a pikantní chuť a množství zdravotních výhod.
Vyzkoušejte některé samostatně, než si uděláte vlastní Gyokuro mléčný čaj! Mohlo by vám to pomoci lépe porozumět jedinečným chutím.
Pokud se chcete dozvědět více o Gyokuro výhody, můžete si přečíst náš článek na 👉 Zjistěte více o Gyokuro výhody čaje
Alternativy k Gyokuro mléčný čaj
Pokud hledáte alternativu k Gyokuro mléčný čaj, můžete jít na matcha latte. Na rozdíl od Gyokuro , prášek matcha latte byl určen k přimíchání do ovesného mléka a cukru.
I když to může být docela hořké, když ho pijete samotné, má silnou chuť matcha, kterou můžete ochutnat přes latte. Zkuste to sami a dejte nám vědět, co si myslíte!
Pokud se chcete naučit dělat matcha latte, můžete se podívat na náš článek s názvem 👉 Kompletní recept na mražené Matcha Latte